You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu. Get Flash Player

 

У ПОСЕТИ ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“…

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА И МИНИСТАРКА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

 

Прим др Елизабет Пауновић, државни секретар Министарства здравља и министарка омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић, у уторак 08. новембра 2011. године, посетиле су ОБ „Стефан Високи“.

ministarka1
      Прим др Елизабет Пауновић у разговору са Др Миланом Бркићем

Након разговора са директором болнице Др Миланом Бркићем и његовим сарадницима, на коме је једна од заједничких тема била и спортска медицина, кренуло се у обилазак припремних радова у оквиру Коронарне јединице и Ургентне медицине. Том прилоком државна секретарка и министарка су обишле и простор у коме је смештен постојећи скенер, кога ће ускоро заменити нови шеснаесто слајзни, што је и овом посетом и потврдила Прим др Елизабет Пауновић. Како је навела државна секретарка, посета је била радног карактера којом се уверила да се у болници све одвија према планираној динамици, због чега је иначе изразила задовољство и похвалила досадашњу сарадњу са директором болнице.
Др Милан Бркић, директор ОБ „Стефан Високи“, је такође похвалио досадашњу сарању са Министарством здравља, што очекује да ће бити и убудуће.

 

ministarka2
Директор болнице са министарком омладине и спорта и државном секретарком Министарства здравља, поред скенера

Потом је директор болнице др Милан Бркић заједно са Снежаном Самарџић Марковић министарком омладине и спорта присуствовао свечаном отварању терена за мале спортове на локацији Кисељак, односно паланачким Спортким базенима.