СЕПТЕМБАРСКА КОНТИНУИРАНА МЕДИЦИНСКА ЕДУКАЦИЈА
ДВА ПРЕДАВАЊА  И КУРС

Током септембра месеца у ОБ “Стефан Високи“ одржана су два предавања и један курс на коме је медицинско особље прикупљало неопходне бодове за своје лиценце.
Др Данијела Николић, спец педијатрије је 20.септембра 2012. године говорила на тему „Страна тела у дисајним путевима“. Предавање је пратило 52 лекара. „Природна и вештачка исхрана новорођенчета“ тема је о којој је 25. септембра 2012.године говорила сестра Мира Цвијановић. Њеном предавању присуствовало је 208 медицинских сестара и техничара.  

      edukacija1        edukacija2
                     Др Данијела Николић                                             Мира Цвијановић

„Лекарска одговорност – етички, кривични и грађанско правни аспекти“ била је тема која је у оквиру домаћег Курса II категорије у ОБ “Стефан Високи“ 26. септембра 2012. године окупила тим Лекарске коморе Србије на челу са прим. др Татјаном Радосављевић, директорком Лекарске коморе и др Бранком Радивојевићем председником Надзорног одбора Лекарске коморе Србије.

edukacija3
                                   Прим др Татјана Радосављевић и др Бранко Радивојевић

На поменуту тему поред прим. др Татјане Радосављевић директорке Лекарске коморе Србије,  говорили су Дејан Бабић адвокат Лекарске коморе и доц. др Ђорђе Алимпијевић спец. судске медицине. Састанак је одржан 26. септембра 2012. године у сали „Лепотица“ ОБ “Стефан Високи“ у времену од 12 до 15 часова.