You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu. Get Flash Player

ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ
НЕУРОПСИХИЈАТРИЈЕ

У оквиру обележавања јубилеја пола века постојања паланачке болнице, у четвртак 17. новембра 2011.године у ОБ „Стефан Високи“ свечано је обележено 40 година од оснивања одељења неуропсихијатрије.


                           Др Снежана Бајовић, начелница неуропсихијатрије

Др Милан Бркић, директор ОБ „Стефан Високи“ је поздравио све присутне и у краћем обраћању истакао значај постојања неуропсихијатрије. Истакнутим радницима уручио је захвалнице за дугогодишњи рад.


Др Милан Бркић,  уручује захвалнице

Захвалнице за дугогодишњи рад додељене су Милосаву Марковићу болничару, Љиљани Лазовић медицинској сестри, Бисерки Стојковић медицинској сестри, Санди Спасов-Марковић медицинској сестри.  Лекари на неуропсихијатрији нису заборавили свог драгог колегу иницијатора оснивања одељења неуропсихијатрије др Димитрија-Дику Стојковић, чију је постхумну Захвалницу примио његов син Драгић Стојковић.


Предавање проф др Драгослава Сокића

Проф др Драгослав Сокић, са Клинике за неурологију из Београда одржао је предавање на тему „Могућности и ограничења дијагностике и лечења болесника са епилепсијом у оквиру примарне заштите“.


Др Бајовић и проф др Сокић поред изложених фотографија

 

Након дискусије, уприличен је коктел а присутни су били у прилици да виде изложбу фотографија које су забележене пре равно 40 година на свечаности поводом отварања oдељења неуропсихјатрије у паланачкој болници.

 


Део изложених фотографија

 

Како је начелница др Бајовић најавила, фотографије које су сачуване од заборава биће трајно изложене на неуропсихијатријском одељењу.