Прославу педесет година свога постојања, изласком из штампе Монографије, Болница наставља једном великом добротворном акцијом у корист опремања стоматолошке ординације за децу и одрасле са посебним потребама. На територијама општина Смед. Паланка и Велика Плана данас има око 1300 таквих лица, која су, заједно са својим ближњима, често изложена великим малтретирањима и несносним боловима, душевним и физичким, јер им није могуће указати одговарајућу помоћ ни овде нити у ближој околини.

Уколико донирате најмање 1.000 динара (+птт трошкови) или део стоматолошке опреме поред задовољства да сте учествовали у једној хуманој акцији, од нас, у знак захвалности, добићете поклон, Монографију ОБ Стефан Високи.

Монографија Болнице је штампана у пуном колору на 216 страница високо квалитетног папира. У тврдом повезу, илустрована златотиском и има посебну кутију за чување.

Монографију у електронском облику можете преузети овде.

Жиро рачун на који можете извршити уплату је 840-211667-89. При попуњавању уплатнице потребно је назначити: за стоматолошку ординацију.

За сва додатне информације контактирати нашег ПР-а на телефон 026/ 330-303 или 064/ 886 1805
или на адресу: natasa-pr@bolnica-palanka.co.rs